• Notes_220627_114558_092.jpg
  • Notes_220627_114955_01f.jpg
  • Notes_220627_115054_c73.jpg
  • Notes_220627_115141_5f3.jpg
  • WhatsApp_Image_2022-09-08_at_161632.jpeg

 

 


 

Dagje uitje Just4fun.

Op zaterdag 8 oktober heeft just4fun haar jaarlijkse club uitje georganiseerd. Dit jaar is gekozen voor alleen de zaterdag i.p.v. een heel weekeinde. ’s Morgens zijn we gestart met een toertocht rondom Lichtenvoorde, dit om toch ook even het sportieve karakter van just4fun te benadrukken.

Na de middag zijn we met de fiets richting Groenlo gegaan om een partijtje Pitch en Put te spelen. Vervolgens ging het richting Lievelde, waar we bij Rob in de tot feestzaal omgetoverde schuur hebben genoten van een smakelijke barbecue met de nodige drankjes. Hier werden ook teams samengesteld voor een vragenspel, waarin we allerlei vragen over algemene kennis, muziek e.d. als team dienden te beantwoorden. De slotvraag bestond uit een heuse bierproef wedstrijd. Voor de meesten viel dit proeven toch meer tegen dan vooraf gedacht.   

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag, met dank aan de organisatie Marc, Rob en Peter.

 

Estinea 10 jaar.

 

Op zaterdagmiddag 21 mei vierde Estinea Oostervoort te Winterswijk haar 10 jarig bestaan. Omdat just4fun als vrijwilliger fietst met de cliënten, waren wij ook uitgenodigd op deze receptie. Het werd een gezellige, zon overgoten middag. Ook de inwendige mens kwam niets te kort.

In de toespraken van Theo Lurvink en Beatrijs van Riessen werd nogmaals benadrukt hoe speciaal de kleinschalige opzet van Oostervoort (zeker in deze moeilijke tijden) is en hoe goed de samenwerking met de diverse vrijwilligers verloopt. Een wens van Estinea was om ooit nog eens een AED aan te schaffen, deze is dan ook door een aantal sponsoren, waaronder Just4fun, als cadeau aangeboden.

Op de weg naar huis bedachten wij toch weer hoe mooi het is om met onze hobby, het fietsen, zoveel plezier te geven aan mensen met een beperking en tevens te ervaren dat niet alles in het leven voor een ieder vanzelfsprekend is. Op naar de 25 jaar.  Megatocht just4fun 2016

Op zondag 4 september heeft Just4fun weer haar jaarlijkse megatocht verreden. De zaterdag ervoor was er nog twijfel of de tocht wel door kon gaan in verband met de slechte weersvoorspellingen. Zondagmorgen de beslissing genomen, ‘t geet oan! Wij zijn gestart met tien leden en twee gastrijders aan een prachtige tocht met o.a. kerkenpaden rondom Zieuwent, de Vennebulten, via Aalten richting Duitsland en terug via Winterswijk (watermolen Berenschot) en Bredevoort. In het Looi Huis bos bij Aalten stond ons nog wel een verrassing te wachten, bij het uitkomen van het bos stond de boswachter op de weg, het was verboden om in dit bos te fietsen, boete maar liefst €90,- p.p. Gelukkig bleef het bij een waarschuwing.

Op het eindpunt van de tocht, zoals gebruikelijk cafe Hogenkamp, stonden er een slordige 110km op de teller en waren wij wel toe aan de traditionele gehaktbal met een biertje. Op het  terras nog even gezellig nagezeten. Het bleek dat we wel erg veel mazzel hadden gehad met het weer, er trok namelijk een actief regenfront over, zowel onder als bovenlangs ons parcours, we waren er precies droog tussendoor gepiept. Of zou Bert onderweg zijn prachtige route nog hebben aanpast?

Volgend jaar weer een mega tocht. 

Weersverwachting
Lichtenvoorde
Weeronline.nl - Meer weer in Lichtenvoordeweeronline.nl Altijd jouw weer